Економічна освіта, як рушійна сила для фахівця в умовах розвитку вітчизняної економіки

ny_confНещодавно в Нью-Йорку відбулась VIII Міжнародна науково-практична конференція “Теоретичні та прикладні науки в США“. Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права, голова циклової комісії фінанси та кредит Михайло Голубка представив на заході свій навчальний заклад.

У своїй доповіді “Актуальність фінансово-економічних  знань: теоретичний аспект” викладач наголошував на  актуальності становлення та розвитку фінансово-економічної освіти, що полягає в наближенні освітньої програми навчання економічних дисциплін до світових навчальних стандартів із одночасним розвитком національних традиційних систем освіти. У сучасному високотехнічному середовищі розвитку освіти вбачається підвищення професійної підготовки кадрів до продуктивної праці у суспільстві. У зв’язку із цим важливим завданням спостерігається розвиток конкурентоспроможних інноваційних технологій надання освітніх послуг високої якості для навчання сучасних студентів.

Як наголосив Михайло Голубка, якість вітчизняних освітніх послуг залежить від міжнародних стандартів і забезпечує збалансованість світових навчальних стандартів та процесу розвитку освітніх послуг у вітчизняних ВНЗ. Розвиток освіти у вищих навчальних закладах здійснюється з урахуванням основних принципів Болонського процесу та ґрунтується на принципах інноваційного простору, дотримання стандартів та норм, забезпечення соціальної адаптації, принципах справедливості та відповідальності, а також на ключових аспектах загальних людських цінностей. В основі підвищення якості освіти повинні бути покладені такі стратегічні завдання, як: адаптація вітчизняної освітньої програми до європейського рівня освіти, зміцнення конкурентних позицій українських навчальних ринків на міжнародному ринку надання освітніх послуг, модернізація та реформування системи підвищення професійного рівня викладацького складу у вітчизняних навчальних закладах вищої акредитації.

На думку педагога, формуванню фінансової та економічної думки в особи сприяє економічна освіта. Місією становлення та подальшого розвитку економічної освіти є можливість застосування теоретичного та практичного характеру економічних знань у сучасних мінливих умовах. Тому особливо важливим моментом є кваліфікована підготовка фахівців економічної спеціальності, підвищення рівня кваліфікації фахівців, збільшення конкурентних переваг вітчизняних кадрів у світовому економічному просторі.

За результатами конференції був виданий збірник наукових праць, а викладач львівського коледжу Михайло Голубка одержав сертифікат.

Вам також має сподобатись...

  • Новини

  • Оновлення

  • Онлайн додаток Веб Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Залишити запит

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.

    Пакети послуг технічної підтримки

    Послуги
    Базовий
    Стандартний
    Розширений
    Розробка нової звітності
    ні
    ні
    так
    Консультації по skype/Робоча група
    ні
    ні
    так
    Консультації по email
    ні
    так
    так
    Оновлення до нової версії
    так
    так
    так
    Форум
    Ні
    Ні
    так
    % від діючої вартості системи в рік
    10%
    15%
    25%

    Безкоштовна технічна підтримка користувачів АСУ «ВНЗ» здійснюється протягом 12 місяців після підписання договору про купівлю програми.

    Шановні користувачі! У зв’язку із зростанням курсу валют, вартість технічної підтримки буде розраховуватися від діючих цін на АСУ ВНЗ на день укладення договору.

    АСУ ВНЗ: Приймальна комісія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Повна версія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Замовити розрахунок

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.