Українсько-словацький проект «Інноваційні методи в освіті для підтримки партнерства – InovEduk»

InovEduk29 лютого в Ужгороді розпочав роботу другий науково-практичний семінар «Духовна культура та релігія», що триватиме до 4 березня в рамках міжнародного українсько-словацького проекту «Інноваційні методи в освіті для підтримки партнерства – InovEduc». Цей проект реалізується Закарпатським інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно з Пан’європейським університетом (Paneurópska vysoká škola, Братислава, Словацька Республіка) в рамках програми «SK08 Транскордонне співробітництво», що фінансується Норвезьким фінансовим механізмом та урядом Словацької Республіки. Окрім ЗІППО, організаторами семінару були громадські організації-партнери проекту: Центр європейської політики (СЕР, Словаччина) та Агенція досліджень регіонального соціуму «Карпатія» (Україна).

Учасників вітали М. Гаман, П. Кріжан, К. Сладек, М. Басараб, які наголосили, що тісна співпраця педагогічних працівників двох сусідніх держав відкриє широкі можливості для втілення нових віянь, напрацювань та ідей у навчальному процесі.

У роботі заходу беруть участь по 10 педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів Закарпаття та Східної Словаччини, працівники Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, Кошицького та Пряшівського педагогічних методичних центрів (Словаччина), науковці Пан’європейського університету та Інституту етнології САН (Братислава).

Учасники семінару, окрім лекцій «Християнська символіка», «Різні форми християнства», «Регіон багатьох релігій», «Погляд на результати з першого семінару у м. Кошицях», «Національні курикулуми України та Словаччини», ділилися думками та дискутували. Педагоги відвідують церкви різних християнських конфесій в Ужгороді, ознайомлюються з особливостями обрядів.

У ході роботи семінару Ян Лацко (Пан’європейський університет, Братислава) презентував особливості 3D-моделей пам’яток Словаччини і Закарпаття. Педагоги продовжили роботу, розпочату в грудні 2015 року в м. Кошице (Словаччина),  з підготовки робочих зошитів і методичних листів з історії та культури Словаччини й Закарпаття, подальшого їх впровадження у навчально-виховний процес.

У культурній програмі освітянського заходу заплановано відвідати Мукачівський замок.

Вам також має сподобатись...

  • Новини

  • Оновлення

  • Онлайн додаток Веб Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Залишити запит

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.

    Пакети послуг технічної підтримки

    Послуги
    Базовий
    Стандартний
    Розширений
    Розробка нової звітності
    ні
    ні
    так
    Консультації по skype/Робоча група
    ні
    ні
    так
    Консультації по email
    ні
    так
    так
    Оновлення до нової версії
    так
    так
    так
    Форум
    Ні
    Ні
    так
    % від діючої вартості системи в рік
    10%
    15%
    25%

    Безкоштовна технічна підтримка користувачів АСУ «ВНЗ» здійснюється протягом 12 місяців після підписання договору про купівлю програми.

    Шановні користувачі! У зв’язку із зростанням курсу валют, вартість технічної підтримки буде розраховуватися від діючих цін на АСУ ВНЗ на день укладення договору.

    АСУ ВНЗ: Приймальна комісія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Повна версія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Замовити розрахунок

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.