Зустріч щодо якості підготовки і підвищення кваліфікації педагогів-дошкільників

doshkilne_osvita_obg30 березня 2016 року за участю заступника міністра освіти і науки України Павла Хобзея відбулась всеукраїнська семінар-нарада «Якість підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації фахівців для дошкільної освіти – пріоритет діяльності вищих навчальних закладів і закладів післядипломної педагогічної освіти».

У нараді також взяли участь начальник відділу дошкільної освіти департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН Тамара Панасюк; начальник відділу педагогічної та післядипломної освіти Ігор Балуба, дійсний член Академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат державної премії у галузі дошкільної освіти Алла Богуш; представники дошкільних кафедр, циклових комісій, кабінетів лабораторій, центрів дошкільної освіти вищих навчальних закладів та Інститутів післядипломної педагогічної освіти з різних областей України, представники ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» тощо.

Павло Хобзей зауважив, що наразі вся увага зосереджена на загальній середній освіті, де поступово впроваджуються освітні реформи. Серед основних змін заступник міністра виділяє старт у 2018 році нової української школи, яка матиме нові навчальні програми, буде поділена на циклічні школи (початкова, основна і старша школа) тощо. «Співпраця початкової та дошкільної освіти повинна бути тісною. Головне – пам’ятати, що школа створена саме для дитини, і саме педагогам треба її розвивати та мотивувати на гарне навчання», – каже Павло Хобзей. Також заступник додав, що основні принципи, які закладені в базовому Законі «Про освіту», – це шанування гідності дитини, її зацікавлення та розвиток.

Всі учасники засідання обговорювали актуальні питання якості підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у галузі дошкільної освіти та визначили завдання, що сприятимуть їх вирішенню.

Вам також має сподобатись...

  • Новини

  • Оновлення

  • Онлайн додаток Веб Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Залишити запит

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.

    Пакети послуг технічної підтримки

    Послуги
    Базовий
    Стандартний
    Розширений
    Розробка нової звітності
    ні
    ні
    так
    Консультації по skype/Робоча група
    ні
    ні
    так
    Консультації по email
    ні
    так
    так
    Оновлення до нової версії
    так
    так
    так
    Форум
    Ні
    Ні
    так
    % від діючої вартості системи в рік
    10%
    15%
    25%

    Безкоштовна технічна підтримка користувачів АСУ «ВНЗ» здійснюється протягом 12 місяців після підписання договору про купівлю програми.

    Шановні користувачі! У зв’язку із зростанням курсу валют, вартість технічної підтримки буде розраховуватися від діючих цін на АСУ ВНЗ на день укладення договору.

    АСУ ВНЗ: Приймальна комісія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Повна версія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Замовити розрахунок

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.