Визначено пороговий бал ЗНО-2016 «склав/не склав»

zno_probnoeСьогодні, 25 травня 2016 року, експертна комісія при Українському центрі оцінювання якості освіти під час онлайн-трансляції визначила пороговий бал «склав/не склав» для тесту з математики – 9, з української мови і літератури – 23, та з історії України – 25.

14,82% учасників ЗНО з математики (18235 осіб) не подолали встановлений поріг.

Нагадаємо, 11 травня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з математики. Для участі в тестуванні з цього навчального предмета зареєструвалося 132 169 осіб. Для проходження зовнішнього оцінювання з математики з’явилося 93,12 % від кількості зареєстрованих учасників, не з’явилося – 6,86 %, не були допущені до участі в тестуванні (прийшли на пункт проведення зовнішнього незалежного оцінювання без документів) і запізнилися – 0,02 %. У 2015 році явка на тестуванні з математики становила 82,9 %.  Максимальна кількість балів, яку можна було набрати, правильно виконавши всі завдання  сертифікаційної роботи – 62 бали.

91% учасників ЗНО з української мови та літератури подолали встановлений поріг.

Це мінімальна кількість тестових балів, яку учасник зовнішнього незалежного оцінювання має набрати за виконання сертифікаційної роботи, щоб узяти участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів України.

До складу експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти входять фахівці з числа працівників Міністерства освіти і науки, Національної академії наук, Національної академії педагогічних наук, Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, середніх загальноосвітніх, вищих навчальних закладів та інших установ і організацій.

Для участі в тестуванні з історії України зареєструвалися 193 306 осіб.

За оперативною інформацією, у зовнішньому незалежному оцінюванні з історії України взяли участь 93,74 % від кількості зареєстрованих учасників, не прийшли на тестування – 6,24 %, не були допущені до участі в тестуванні (прийшли на пункт проведення зовнішнього незалежного оцінювання без документів) і запізнилися – 0,02 %. У 2015 році участь у тестуванні з історії України взяли 82,3 % учасників від загальної кількості зареєстрованих.

Вам також має сподобатись...

  • Новини

  • Оновлення

  • Онлайн додаток Веб Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Залишити запит

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.

    Пакети послуг технічної підтримки

    Послуги
    Базовий
    Стандартний
    Розширений
    Розробка нової звітності
    ні
    ні
    так
    Консультації по skype/Робоча група
    ні
    ні
    так
    Консультації по email
    ні
    так
    так
    Оновлення до нової версії
    так
    так
    так
    Форум
    Ні
    Ні
    так
    % від діючої вартості системи в рік
    10%
    15%
    25%

    Безкоштовна технічна підтримка користувачів АСУ «ВНЗ» здійснюється протягом 12 місяців після підписання договору про купівлю програми.

    Шановні користувачі! У зв’язку із зростанням курсу валют, вартість технічної підтримки буде розраховуватися від діючих цін на АСУ ВНЗ на день укладення договору.

    АСУ ВНЗ: Приймальна комісія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Повна версія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Замовити розрахунок

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.