Співпраця «Seed Forum» з мерією та університетами Львову

8 грудня 2014 року до міста лева завітали президент «Seed Forum Global» Штайнер Корсмо, співзасновник і голова Міжнародного благодійного форуму «Seed Forum Ukraine», засновник і керуючий партнер бізнес-інкубатора iHUB Дмитро Подолєв.

В рамках програми вони відвідали Львівський національний університет імені Івана Франка та зустрілися з ректором, професором Володимиром Мельником і студентами університету.

Зазначимо, що 18 листопада 2014 року було підписано меморандум про співпрацю між Львівським національним університетом імені Івана Франка та фундацією «Seed Forum» (Королівство Норвегія) і Міжнародним благодійним форумом «Seed Forum Ukraine».

За словами Президента «Seed Forum Global», вже цього річ розпочнеться тісна співпраця між представниками фундації «Seed Forum» та університетом і мерією Львова. Також, під час ранкової зустрічі з мером Андрієм Садовим було підписано меморандум про співпрацю, що передбачає  відкриття у Львові бізнес-інкубатора iHUB.

За словами  голови Міжнародного благодійного форуму «Seed Forum Ukraine», засновника і керуючого партнера бізнес-інкубатора iHUB Дмитра Подолєва, студенти ЛНУ ім. Івана Франка матимуть прямий доступ до бізнес-інкубатора iHUB, який забезпечуватиме підтримку, навчання, консалтинг, бізнес-освіту та пошук інвесторів для малих ІТ-компаній України.

На зустрічі зі студентами Університету Штайнер Корсмо у повному обсязі розкрив інформацію про всі аспекти діяльності фундації та про інноваційне підприємництво й основах фандрейзингу. Він якісно описав start-up – середовище, різні категорії інвесторів і принципи інвестування, а також надав практичні поради щодо того, які інновації та ідеї потребують інвестицій і як їх залучати.

«У короткій презентації зазначена оптимальна стратегія – від start-up до прибуткового власного бізнесу. Ми активно працюємо над тим, щоб ідея у поєднанні з інвестиціями давала результат. Утім, перед її впровадженням потрібно продумати всі деталі та довести її потребу й унікальність на ринку.» – пояснив учасникам зустрічі Штайнер Корсмо.

Як зазначив Дмитро Подолєв, головною метою iHUB – є допомога молодим спеціалістам і майбутнім підприємцям у створенні й розвитку власного бізнесу.

За матеріалом: ЛНУ ім. І. Франка

Вам також має сподобатись...

  • Новини

  • Оновлення

  • Онлайн додаток Веб Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Залишити запит

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.

    Пакети послуг технічної підтримки

    Послуги
    Базовий
    Стандартний
    Розширений
    Розробка нової звітності
    ні
    ні
    так
    Консультації по skype/Робоча група
    ні
    ні
    так
    Консультації по email
    ні
    так
    так
    Оновлення до нової версії
    так
    так
    так
    Форум
    Ні
    Ні
    так
    % від діючої вартості системи в рік
    10%
    15%
    25%

    Безкоштовна технічна підтримка користувачів АСУ «ВНЗ» здійснюється протягом 12 місяців після підписання договору про купівлю програми.

    Шановні користувачі! У зв’язку із зростанням курсу валют, вартість технічної підтримки буде розраховуватися від діючих цін на АСУ ВНЗ на день укладення договору.

    АСУ ВНЗ: Приймальна комісія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Повна версія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Замовити розрахунок

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.