Шоста Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015»

edu_vistavka12-14 березня 2015 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться головна подія освітньої галузі – Шоста Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015».
На виставці будуть представлені 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови. Зокрема, 75 університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ; 20 закордонних навчальних закладів та міжнародних освітніх агенцій; 495 органів управління освітою, закладів післядипломної педагогічної освіти, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних навчальних закладів; 134 навчально-методичні центри професійно-технічної освіти, професійно-технічні навчальні заклади; 26 виробників та дистриб’юторів сучасних засобів навчання, проектів, сучасних програм та рішень для галузі освіти, видавництв, освітніх порталів.
3 березня 2015 р. відбудеться День професійно-технічної освіти, який супроводжуватиме театралізований показ мод, семінар та робота майстер-класів.
Під час проведення 47 науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, круглих столів, презентацій та майстер-класів освітяни й науковці з різних регіонів країни зможуть обговорити нагальні проблеми модернізації галузі освіти, шляхи інтеграції до європейського освітнього простору, особливості вступу до вищих навчальних закладів у 2015 році.
За матеріалом: vsosvita.com.ua

Вам також має сподобатись...

  • Новини

  • Оновлення

  • Онлайн додаток Веб Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Залишити запит

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.

    Пакети послуг технічної підтримки

    Послуги
    Базовий
    Стандартний
    Розширений
    Розробка нової звітності
    ні
    ні
    так
    Консультації по skype/Робоча група
    ні
    ні
    так
    Консультації по email
    ні
    так
    так
    Оновлення до нової версії
    так
    так
    так
    Форум
    Ні
    Ні
    так
    % від діючої вартості системи в рік
    10%
    15%
    25%

    Безкоштовна технічна підтримка користувачів АСУ «ВНЗ» здійснюється протягом 12 місяців після підписання договору про купівлю програми.

    Шановні користувачі! У зв’язку із зростанням курсу валют, вартість технічної підтримки буде розраховуватися від діючих цін на АСУ ВНЗ на день укладення договору.

    АСУ ВНЗ: Приймальна комісія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Повна версія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Замовити розрахунок

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.