Щодо здобуття Державної премії України в галузі освіти на 2017 рік

zdacha_zno_monМіністерство освіти і науки України оголосило прийом документів і матеріалів кандидатів (колективів) на здобуття Державної премії України в галузі освіти на 2017 рік за номінаціями “дошкільна і позашкільна освіта”, “загальна середня освіта”, “професійно-технічна освіта”, “вища освіта”, “наукові досягнення в галузі освіти” (Лист МОН №1/9-576 від 01.11.2016 р.).

Головним критерієм присудження Державної премії України в галузі освіти має бути практична цінність роботи кандидатів (колективів) для впровадження реформи освіти на національному рівні. Про це зазначила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич на засіданні Комітету з Державної премії України в галузі освіти.

“Ця Премія – дуже важлива. Я переконана, що будь-яка мотивація за досягнення у сфері педагогічної науки, особливо за ті, що допоможуть нам здійснювати реформування освіти, повинна заохочуватися та підтримуватися державою”, – зазначила Лілія Гриневич.

Міністр наголосила, що робота Комітету з Державної премії України в галузі освіти  має бути максимально прозорою та керуватися новими процедурами, що будуть зрозумілими та відкритими для громадськості. Комітет працюватиме в оновленому складі, тепер до нього входять представники навчальних закладів, громадських організацій та експертного середовища.

27 жовтня 2016 р. на своєму засіданні члени Комітету затвердили оновлений Порядок висування кандидатів (колективів) на здобуття Державної премії України в галузі освіти.

У зв`язку з тим, що певний час Держпремії не видавали взагалі, роботи, що подавалися на отримання Держпремії раніше, не будуть автоматично залучені до конкурсу, але учасники зможуть за власним бажанням подати свої роботи за новими, прозорими процедурами.

Документи та матеріали кандидатів (колективів) просимо подавати до Інституту модернізації змісту освіти з 1 листопада 2016 року до 1 березня 2017 року за адресою: 01135, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 36, кім. 104.

Удостоєні Державної премії не лише отримають звання лауреата  Державної премії, а й грошову винагороду. Офіційна церемонія видачі звань та премій буде приурочена до Дня працівників освіти.

Довідково: Створення та склад Комітету з Державної премії України в галузі освіти визначається Указом Президента України №315/2016 від 29 липня 2016 року.

Вам також має сподобатись...

  • Новини

  • Оновлення

  • Онлайн додаток Веб Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Залишити запит

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.

    Пакети послуг технічної підтримки

    Послуги
    Базовий
    Стандартний
    Розширений
    Розробка нової звітності
    ні
    ні
    так
    Консультації по skype/Робоча група
    ні
    ні
    так
    Консультації по email
    ні
    так
    так
    Оновлення до нової версії
    так
    так
    так
    Форум
    Ні
    Ні
    так
    % від діючої вартості системи в рік
    10%
    15%
    25%

    Безкоштовна технічна підтримка користувачів АСУ «ВНЗ» здійснюється протягом 12 місяців після підписання договору про купівлю програми.

    Шановні користувачі! У зв’язку із зростанням курсу валют, вартість технічної підтримки буде розраховуватися від діючих цін на АСУ ВНЗ на день укладення договору.

    АСУ ВНЗ: Приймальна комісія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Повна версія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Замовити розрахунок

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.