Щодо співпраці МОН і Фонду UNFPA

У Міністерстві освіти і науки відбулася зустріч із представниками Фонду ООН у сфері народонаселення (UNFPA), в ході якої було обговорено продовження роботи для забезпечення рівних умов здобувачів освіти на здорове життя та можливості розвитку.

За словами міністра освіти Сергія Шкарлета, Міністерство освіти відкрите до співпраці та реалізації спільних проєктів.

«Питання є дуже важливими для нас. Вони потребують комплексного розгляду та широкого суспільного діалогу. Доцільно визначити акценти, які стануть базою для розвитку освітнього середовища, опрацювати спільні пропозиції та розробити дорожню карту. Сподіваємось на вашу підтримку і допомогу в цьому напрямі. Звичайно, будемо щиро вдячні, якщо спільними зусиллями зможемо перевести питання на новий рівень», – зазначив Сергій Шкарлет.

Зі свого боку представники UNFPA висловили підтримку МОН у реалізації реформ, пов’язаних із забезпеченням рівних прав та можливостей.

Як зазначив представник UNFPA в Україні Хайме Надаль, щоб людина могла повністю реалізувати свій потенціал, потрібно, щоб вона була підготовленою в різних напрямах, зокрема і питаннях комплексної сексуальної освіти.

«Розуміємо, що це чутливе і складне питання. Але ми також розуміємо, що молодь стикається в інтернеті та соціальних мережах із такими матеріалами, які часом не сприяють їхньому добробуту та здоров’ю. Тому наше завдання – дати дівчатам та хлопцям відповідні навички, щоб вони могли захистити і себе, і середовище навколо себе», – зауважив Хайме Надаль.

За результатами зустрічі сторони досягли домовленостей щодо створення робочої групи, до якої мають увійти представники Міністерства освіти і науки, Інституту модернізації змісту освіти, Фонду ООН у сфері народонаселення (UNFPA), громадських організацій тощо. Основна її мета – напрацювання механізмів запровадження спільних проєктів та реалізація концептуальних комплексних заходів, націлених на всебічний розвиток дітей.

Вам також має сподобатись...

  • Новини

  • Оновлення

  • Онлайн додаток Веб Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Залишити запит

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.

    Пакети послуг технічної підтримки

    Послуги
    Базовий
    Стандартний
    Розширений
    Розробка нової звітності
    ні
    ні
    так
    Консультації по skype/Робоча група
    ні
    ні
    так
    Консультації по email
    ні
    так
    так
    Оновлення до нової версії
    так
    так
    так
    Форум
    Ні
    Ні
    так
    % від діючої вартості системи в рік
    10%
    15%
    25%

    Безкоштовна технічна підтримка користувачів АСУ «ВНЗ» здійснюється протягом 12 місяців після підписання договору про купівлю програми.

    Шановні користувачі! У зв’язку із зростанням курсу валют, вартість технічної підтримки буде розраховуватися від діючих цін на АСУ ВНЗ на день укладення договору.

    АСУ ВНЗ: Приймальна комісія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Повна версія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Замовити розрахунок

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.