Пошук фахівців з питань реформ у сфері освіти і науки, – МОН

МОН починає нову хвилю відбору фахівців з питань реформ – 17 травня 2018 року, відкрито прийом документів на конкурс на зайняття 24 посад. Це, зокрема, 14 посад державних експертів та 10 – керівників експертних груп в усіх 7-ми директоратах Міністерства.

Оскільки сьогодні МОН є драйвером масштабних реформ у сферах освіти і науки, ми шукаємо в свою команду активних та цілеспрямованих професіоналів. Серед вимог до кандидатів – досягнення результатів, комунікація та взаємодія, стресостійкість тощо.

Прийом документів триватиме до 18-ї год. 6 червня.

Подавати заяви до МОН можна особисто, поштою або в електронному вигляді через портал вакансій «Нова державна служба».

Прозорість конкурсного відбору гарантується обов’язковим відеоспостереженням, а також участю експертів – як у сфері політики, так і з питань управління персоналом.

Конкурсні випробування стартують з 11 червня. Вони міститимуть 7 основних «кроків»:

«Крок» 1-2: тестування на аналітичні здібності, числове або вербальне мислення, що перевірятиме вміння працювати з числовою та текстовою інформацією.

«Крок» 3-5: розв’язання усних і письмових ситуаційних завдань, що перевірятимуть ефективність аналізу та висновків кандидата, його здатність приймати вчасні та виважені рішення, презентувати результат і контролювати власні емоції.

«Крок» 6:  тестування на знання законодавства.

«Крок» 7: співбесіда – перевірятиме вміння працювати в команді, спеціальні вміння і знання сфери політики – вона і підіб’є підсумки конкурсного відбору.

Примітка:

Утворення Директоратів та конкурсний відбір державних експертів до них – прямий наслідок впровадження Стратегії реформування державного управління України на 2016-2020 роки, затвердженої Кабміном у червні 2016 року.

Стратегія передбачає вдосконалення державної системи управління згідно з європейськими стандартами, прописаними програмою SIGMA (Support for Improvement in Governance and Management – Програма підтримки вдосконалення врядування та менеджменту), що є спільною ініціативою ОЕСР та Євросоюзу.

Головна мета реформи державного управління – підвищення якості державної служби і публічної адміністрації в Україні в цілому, зокрема, через фокусування міністерств на своїй головній функції – формуванні державної політики, та значному посиленні кадрового складу державної служби.

Під час попередніх хвиль відбору на посади фахівців з питань реформ в МОН відібрано 7 очільників директоратів, 8 керівників експертних груп та 37 державних експертів.

Вам також має сподобатись...

  • Новини

  • Оновлення

  • Онлайн додаток Веб Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Залишити запит

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.

    Пакети послуг технічної підтримки

    Послуги
    Базовий
    Стандартний
    Розширений
    Розробка нової звітності
    ні
    ні
    так
    Консультації по skype/Робоча група
    ні
    ні
    так
    Консультації по email
    ні
    так
    так
    Оновлення до нової версії
    так
    так
    так
    Форум
    Ні
    Ні
    так
    % від діючої вартості системи в рік
    10%
    15%
    25%

    Безкоштовна технічна підтримка користувачів АСУ «ВНЗ» здійснюється протягом 12 місяців після підписання договору про купівлю програми.

    Шановні користувачі! У зв’язку із зростанням курсу валют, вартість технічної підтримки буде розраховуватися від діючих цін на АСУ ВНЗ на день укладення договору.

    АСУ ВНЗ: Приймальна комісія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Повна версія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Замовити розрахунок

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.