24 квітня відбудеться ЗНО з української мови

zno_z_ukr_moviУчасть у тестуванні обов’язкова для усіх без виключення учнів 11-х класів та випускників шкіл минулих років, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів. Результати цьогорічного тесту одночасно зараховуватимуться як державна підсумкова атестація зі шкільного курсу української мови і літератури, а також як вступний тест для бажаючих вступати до вищих навчальних закладів у цьому році.

Цього року учасники тестування з української мови і літератури мають можливість складати тест двох рівнів складнощі: базового чи поглибленого. Також внесено зміни до  системи оцінювання завдань, яка, починаючи з цього року,  ґрунтуватиметься на принципі визначення порогового бала. Абітурієнти, які не подолають визначений експертами поріг, брати подальшу участь у вступній кампанії цього року не зможуть.

Цьогорічний базовий рівень сертифікаційної роботи містить 58 завдань, які учасники мають виконати за 150 хвилин. За умови правильного виконання усіх завдань тесту базового рівня учасник ЗНО, максимально зможе набрати 104 бали.  

Сертифікаційна робота поглибленого рівня включатиме 74 завдання. 58 із них матимуть базовий рівень складності, 16 – поглиблений. Час на виконання роботи учасникам ЗНО буде обмежено 210 хвилинами (150 хвилин на виконання завдань базового рівня та 60 хвилин на виконання завдань поглибленого рівня). Учасник ЗНО з української мови поглибленого рівня може набрати максимум 136 балів.

Тестові роботи обох рівнів також включатимуть одне завдання з розгорнутою відповіддю аргументативного висловлення учасника ЗНО на дискусійну тему. Таке висловлювання має містити не менше 100 слів.

Пункти тестування розпочнуть зовнішнє оцінювання об 11-й годині 24 квітня.

До уваги учасників ЗНО!  Допуск до пункту тестування розпочинається за 45 хвилин та припиняється за 10 хвилин до початку зовнішнього оцінювання. Для допуску до пункту ЗНО обов’язково необхідно пред’явити: сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання; документ, назва і номер якого зазначені у Сертифікаті; запрошення-перепустку для участі в зовнішньому оцінюванні.

За матеріалом: прес-служби МОН

Вам також має сподобатись...

  • Новини

  • Оновлення

  • Онлайн додаток Веб Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Залишити запит

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.

    Пакети послуг технічної підтримки

    Послуги
    Базовий
    Стандартний
    Розширений
    Розробка нової звітності
    ні
    ні
    так
    Консультації по skype/Робоча група
    ні
    ні
    так
    Консультації по email
    ні
    так
    так
    Оновлення до нової версії
    так
    так
    так
    Форум
    Ні
    Ні
    так
    % від діючої вартості системи в рік
    10%
    15%
    25%

    Безкоштовна технічна підтримка користувачів АСУ «ВНЗ» здійснюється протягом 12 місяців після підписання договору про купівлю програми.

    Шановні користувачі! У зв’язку із зростанням курсу валют, вартість технічної підтримки буде розраховуватися від діючих цін на АСУ ВНЗ на день укладення договору.

    АСУ ВНЗ: Приймальна комісія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Повна версія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Замовити розрахунок

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.