Розпочалася реєстрація на ЗНО- 2014

MonitoringЗ 3 січня розпочата реєстрація на ЗНО – 2014, яка триватиме до 5 березня. Цього року  вступники матимуть змогу самостійно сформувати заяву-реєстраційну картку за допомогою спеціальної програми, яку буде розміщено на веб-сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Під час зовнішнього оцінювання абітурієнти складатимуть тести з 14 предметів: української мови та літератури (наймасовіший), математики, історії України, російської мови, фізики, хімії, географії, біології, англійської, німецької, французької, іспанської мов, світової літератури. Абітурієнт може обрати не більше 4 навчальних предметів для складання тестів.

Тестування розпочнеться 3 червня (іноземна мова) та завершиться 27 червня (світова література). Графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання розміщено на сайті Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Нововведення ЗНО- 2014:

Цього року тестування з історії України та математики відбудуться в одну, а не у дві сесії. Крім того,  у відповідності з порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2014 році абітурієнтові під час складання тесту забороняється мати при собі не лише засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друковані та рукописні матеріали, що не передбачені процедурою тестування, а і їхні окремі елементи, які можуть бути складовими відповідних технічних засобів чи пристроїв. Абітурієнти, не згодні з рішеннями регламентних комісій регіональних центрів оцінювання якості освіти, можуть оскаржити їх, подавши протягом 7 робочих днів відповідну заяву до Українського центру оцінювання якості освіти.

За матеріалами: Міністерства Освіти та Науки

Вам також має сподобатись...

  • Новини

  • Оновлення

  • Онлайн додаток Веб Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Залишити запит

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.

    Пакети послуг технічної підтримки

    Послуги
    Базовий
    Стандартний
    Розширений
    Розробка нової звітності
    ні
    ні
    так
    Консультації по skype/Робоча група
    ні
    ні
    так
    Консультації по email
    ні
    так
    так
    Оновлення до нової версії
    так
    так
    так
    Форум
    Ні
    Ні
    так
    % від діючої вартості системи в рік
    10%
    15%
    25%

    Безкоштовна технічна підтримка користувачів АСУ «ВНЗ» здійснюється протягом 12 місяців після підписання договору про купівлю програми.

    Шановні користувачі! У зв’язку із зростанням курсу валют, вартість технічної підтримки буде розраховуватися від діючих цін на АСУ ВНЗ на день укладення договору.

    АСУ ВНЗ: Приймальна комісія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Повна версія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Замовити розрахунок

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.