Кабмін задовольнив заяву про звільнення Ігоря Лікарчука

Igor_UCOYAO_otstavkaНапередодні, український центр оцінювання якості освіти залишився без директора, адже заяву про звільнення Ігоря Лікарчука було прийнято. В останній час він аж два  рази подавав заяву на звільнення з посади.

«Після подій 21 липня, після подій в Івано-Франківську, після звільнення мого сина я не вбачаю можливості далі працювати в команді, що є сьогодні при владі. Тому повторно подаю заяву про звільнення з посади директора УЦОЯО. Прошу мене зрозуміти правильно. Маю обов’язково наголосити й на тому, що кожен день шанси на успішне проведення ЗНО-2016 тануть, – зазначає на своїй сторінці у Фейсбук Ігор Лікарчук.  – Я не хочу бути учасником процесу знищення зовнішнього оцінювання. Але буду дуже радий, якщо це не відбудеться. Крім того, я не хочу, щоб з мене робили незамінну людину – в жодному разі. Незамінних людей нема», – зазначив Ігор Лікарчук.  

Також, Він звернувся до своїх друзів, колег із проханням: «Шановні друзі. Дуже прошу  кожного із вас не ставити мені питання стосовно ЗНО-2016 будь-якого змісту чи спрямованості. По-перше, у найближчий час я не планую займатися питаннями ЗНО навіть дистанційно. Тому будь-які мої відповіді можуть бути неправильними. По-друге. Я не хочу, навіть у формі коментарів, втручатися у стан підготовки та проведення ЗНО-2016. І не буду давати оцінки будь-яким ситуаціям, що виникатимуть навколо нього. Бо вважаю такі дії неетичними. По-третє. Мені психологічно складно відповідати на подібні питання».

Вам також має сподобатись...

  • Новини

  • Оновлення

  • Онлайн додаток Веб Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Залишити запит

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.

    Пакети послуг технічної підтримки

    Послуги
    Базовий
    Стандартний
    Розширений
    Розробка нової звітності
    ні
    ні
    так
    Консультації по skype/Робоча група
    ні
    ні
    так
    Консультації по email
    ні
    так
    так
    Оновлення до нової версії
    так
    так
    так
    Форум
    Ні
    Ні
    так
    % від діючої вартості системи в рік
    10%
    15%
    25%

    Безкоштовна технічна підтримка користувачів АСУ «ВНЗ» здійснюється протягом 12 місяців після підписання договору про купівлю програми.

    Шановні користувачі! У зв’язку із зростанням курсу валют, вартість технічної підтримки буде розраховуватися від діючих цін на АСУ ВНЗ на день укладення договору.

    АСУ ВНЗ: Приймальна комісія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Деканат

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    АСУ ВНЗ: Повна версія

    Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом

    Замовити розрахунок

    Залиште своє повідомлення, і ми незабаром зв’яжемося з Вами.